WordPress hosting voor €14,99 p.m

Goede WordPress hosting vinden is lastig. De infrastructuur van hosting providers is vaak niet berekend op de vele updates aan WordPress en haar plugins. Ze draaien oude software op servers waardoor WordPress websites vaak niet werken. Wij zijn gespecialiseerd in het hosten van WordPress websites waardoor onze infrastructuur en servers geoptimaliseerd zijn om WordPress websites soepel, snel en veilig te draaien.

 • Geoptimaliseerde servers

  Buiten dat onze servers razendsnel zijn, zijn ze ook perfect voor uw WordPress website. We hosten tientallen WordPress websites op elk van onze servers, dus uw bezoekers zijn verzekerd van een soepele ervaring.

 • WordPress vooraf geïnstalleerd

  WordPress hosting zou niet compleet zijn zonder dat WordPress vooraf geïnstalleerd is op onze servers. We helpen u zelfs gratis bij het overzetten van uw huidige WordPress website.

 • Klaar voor veel bezoekers

  1000MB ruimte en 10.000MB dataverkeer. Klinkt wat technisch, maar komt er op neer dat u veel bestanden (zoals foto’s) kunt uploaden en veel bezoekers kunt ontvangen op uw website. Zie ook de technische specificaties.

Bel me terug

Vragen? Laat uw telefoonnummer achter en dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug.

Vraag en antwoord

 • Wat als ik al bij een hoster zit?

  Wij helpen nieuwe klanten kostenloos met de verhuizing van hun huidige WordPress website naar Genocom.

 • Wat als ik meer ruimte nodig heb?

  We hebben zelf een pakket samengesteld dat voor de meeste klanten ruim voldoende is. Mocht u meer nodig hebben kunt u altijd contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken.

WordPress hosting voor €14,99

Wilt u WordPress hosting aanvragen of heeft u een vraag? Gebruik het contactformulier of bel ons.

of
06 435 135 69

Klanten over Iconik

 • Onze WordPress website was gehackt, waardoor we al onze gegevens kwijt waren. Voor een kleine maandelijkse investering hebben dit probleem niet meer, Genocom houdt onze website up to date en heeft altijd een back up.
  Lamko de Bruin
 • Vaak kom je er pas te laat achter dat je Genocom nodig heeft, net zoals wij. Nadat onze WordPress webshop was gehackt, konden we niets meer. Nu dat alles up to date blijft, hoeven we ons geen zorgen meer te maken.
  Lise Bornholm